Questa è una delle cose che mi piace fare - decorare le tegole! Vi presento i miei lavori...
Ovo je jedna od stvari koje volim da radim - ukrašavanje crepova! Predstavljam vam moje radove...
This is one of the things that I like doing - decorating rooftiles! I present to you my works...

01 January, 2012

Decorated rooftile 3 - Tegola decorata 3





2 comments:

 1. wow, pogledala sam tvoje crijepove i moram priznati da sam zbilja impresionirana, fantastični su O_O
  vjerujem da je i nokte lakše ukrasiti kad ovako dobro crtaš ;-D

  ReplyDelete
 2. Nail Crazy, hvala ti :-)

  Imam još desetak ukrašenih crepova to jest napravila sam ih sve ukupno šesnaest ako se dobro sećam, a svi su ili poklonjeni ili prodati.. Sve sam ih fotografisala, tako da sada malo po malo spremam postove sa crepovima za objavljivanje :-)

  To na crepovima nije sve nacrtano, ima vrlo malo pravog crtanja, radi se o kombinaciji raznih "tehnika": decoupage, pravljenja raznih delova kućice (crepovi, cigle, okviri vrata i prozora, okvir sata itd...) od specijalne gline, lepljenja raznih ukrasnih stvari (cveće, mahovina na krovu, kamenčići...).. Pripremam i jedan post u kome ću objasniti postupak, moj način rada od početka do kraja.

  Meni je rad sa crepovima vrlo zanimljiv, iako je potrebno mnogo vremena na kraju je tu i puno zadovoljstva postignutim rezultatom..!

  Poslednji crep sam napravila prošlog leta, posle toga malo nisam imala vremena a malo sam počela da se posvećujem noktima :-), ali ću čim pre pokušati da ponovo posvetim pažnju i crepovima...
  Jedino se pitam kako će rad na crepovima i rad na noktima zajedno ići, vrlo dobro znam da mi rad sa raznim lepkovima, peskom, kamenčićima, glinom itd. baš uništava nokte, zanoktice, kožu na prstima... :-) Videćemo! :-)

  Pozdrav!

  ReplyDelete